woensdag 14 mei 2008

O la la

Afgelopen zondag vernemen we, op weg naar Brussel, dat het daar autoloze zondag is vanwege de Irisfeesten. Typisch België: wie in Vlaanderen woont op amper 50 km van de stad komt niet te weten dat het tweede van de drie gewesten in dit land iets te vieren heeft zonder auto's. Nadat we onze auto bij het Noordstation hebben geparkeerd en al meteen op bekenden stuiten, blijken ook de Brusselaars zelf amper geïnformeerd te zijn. Dankzij het prachtige weer is er nochtans flink wat volk op pad. We maken er een wandeldag van in combinatie met de tentoonstellingen van Fabre en Klee in Bozar en stellen eens te meer vast dat je een stad best lopend leert kennen: we ontdekken fraaie gebouwen en plezante straten en pleintjes die we niet eerder (zo) zagen. De acrobatiek en fanfares en kraampjes overal zorgen mee voor een waarlijk zuiderse sfeer.

2 opmerkingen:

Lucien Desplenter zei

ja Rudy we hebben het gezien op TV er was nogal (ambiance) leuk dat jullie dit eens meegemaakt hebben .jammer dat ze niet meer reclame darvoor gemaakt hebben he.Nogmaals veel groetjes thuis aan de schonebende oma

zaveltjes zei

hallo

vraagje: de illustratie van een dame met gestreepte broek & een hond & die haar tong uitsteekt die je gebruikte van wie is die??

nieuwsgierig naar je uitgeverij plannen!
zou graag je eerste vrouwelijke auteur op onze Zonta Club uit te nodigen in Brussel
www.zonta.org en www.zonta-belux.org
groetjes!